Friday, 28 August 2015

KOLEKSI LAWAK KAMPUS JILID 1 ~ 15

KOLEKSI LAWAK KAMPUS JILID 1 ~ 15 – Assalamualaikum..Bertemu kembali bersama Mentari Minda dalam ruangan Majalah, kepada korang yang meminati cerita lawak disini Mentari Minda telah upload Koleksi Lawak Kampus Jilid 1 ~ 15 berbentuk pdf, dan boleh baca terus, jika nak download pun boleh, sebenarnya Mentari Minda nak buat koleksi jer, sambil-sambil tu boleh lah kita sama-sama membaca, semoga dengan koleksi ini dapat juga korang layan koleksi Lawak ini semasa korang boring atau semasa korang buat perkara yang kurang berfaedah..hahaha.. Selamat membaca..Credit kepada yang telah scan komik ini yer..
Untuk membaca Koleksi Lawak Kampus Jilid 11 ~ 20 klik link dibawah.
 

No comments:

Post a Comment

Free Dropbox

Free dropbox