Sunday, 19 November 2017

Pengalaman Viva Master Material Sains UPM

Lama dah tak update blog.....dah berhabuk dan bersawang blog ni...

Alkisah saja nak cerita pengalaman Viva Master Material Sains UPM............16.11.17 bilik seminar 3 sgs1 lokasi viva tersebut. 8.45 aku dah samapai. Then aku duduklah sorang2 kat meja bulat tunggu SV dan examiner datang hhahhhahha, then 930 baru depa datang....


Jantung berdebar2 then ak start la present....13 minit jer ak dah habis present...pastu 1 jam setengah kena defend thesis....penat nak jawab soalan examiner dan chaiman.....depa macam x puas hati jer ak jawab......last2 lepas jugak....dapat minor correction....


So conclusionnya jangan takut...InsyaAllah lepas....defend jer la thesis tu...walaupun x menang besar, menang sikit pon boleh....

ok....

Tuesday, 22 August 2017

Sunday, 20 August 2017

Saturday, 19 August 2017

Rugby Malaysia sukan Sea 2017

Rugby Malaysia sukan Sea 2017


Rugby 7's Lelaki

Malaysia 51 Cambodia 0
Malaysia 12 Singapore 10
Malaysia 24 Philippines 14

Thursday, 17 August 2017

Slow and Steady

Even You are slow......Don't Stop....because you will arrived at the destination you desired.
It does not matter how slowly you go as long as you do not stop. - Confucius

Pengalaman Viva Master Material Sains UPM

Lama dah tak update blog.....dah berhabuk dan bersawang blog ni... Alkisah saja nak cerita pengalaman Viva Master Material Sains UPM.........