Monday, 20 June 2016

Cara buat Duit Paling Mudah

Cara buat Duit Paling Mudah

1. Jawab survey

Ramai orang kat Malaysia ni makan Gaji.....Yes makan gaji tu penting for stable income tapi kena ada side income jugak......

Ada orang pi meniaga....jual goreng pisang....coolblog.....coconut shake....banana shake....milk shake....semua shake shake belaka ada kat Malaysia ni...........

















Ada orang pi meniaga kat bazar Ramadhan....Bulan pose ni ramai yang meniaga.....Lagi2 ayam golek tergolek laku bai....









Image result for bazaar ramadhanTetapi yang takde modal nak berniaga tu boleh buat side income kecil macam jawab survey....


Nak kata masyuk tu tak la masyuk sangat just boleh la.......kalau malas macam saya boleh la dapat sebulan RM50.00............

Ok la duit jugak....boleh simpan sikit sikit.......

antara survey yang bayar adalah ipanelonline Malaysia

Daftar IpanelonlineMalaysia

Ni So far yang saya dah tebus tak banyak sangat pon tapi boleh lah
 
 selain itu boleh try viewfruitMalaysia

Daftar ViewFruitMalaysia


Ni so far lah yang dapat mata n boleh tebus

























Anyway boleh try selamat Mencuba..............


No comments:

Post a Comment

Bonanza Sushi King 21-24 Ogos 2017

Bonanza Sushi King 21-24 Ogos 2017 Jimat2 Jimat Bonanza Sushi King