Friday, 31 July 2015

buat duit dengan Churp Churp

Assalam saja nak kongsi pagi ni pasal Churp2...

mula mula ak pon tak tau apa benda ni then ak just google n baca kat blog orang lain...

nak daftar senang jer...korang taip kat google churp churp nanti keluarlah web site dia...
then just follow jer step by step....

ok...then nak tau semalam baru first time ak daftar then...just share iklan dia kat facebook....hari ni dah dapat RM1.80....ok la duit jugak...walaupun main2 jer...

untuk pengetahuan korang churp2 ni bagi RM 0.20 bagi setiap geng2 korang yang tolong clik kat link iklan yang korang share...so senang dapat duit....

bagi korang yang ramai member yang sporting bolehlah suruh diorang clik iklan korang....

sebab member ak tak banyak just 9 orang jer yang klik kat iklan yg ak share tu yang dapat RM 1.80...

Lagi satu churp2 hanya akan update duit korang lepas iklan tu abis...

dalam kes ak ni hari ni iklan tu habis so tu yang duit ak ada RM 1.80...


ok kalau nak tebus duit....tunggu cukup RM 100 baru leh tebus...ok

so far ok la jugak....buat suka2 masa lapang...

bak kata orang sikit2 lama2 jadi bukit...

ok selamat berchurp2....

bye

No comments:

Post a Comment

Free Dropbox

Free dropbox